Solglasögon är attityd

Jeanstjej i solglasögon

För många är det ett enkelt drag att dra på sig solglasögonen så fort det kniper. En slags avskärmining från den övriga världen. Man ser heller inte om du är glad, ledsen eller trött eller kanske bara har en finne vid näsroten.

Många filmstjärnor eller rockstjärnor genom har burit solglasögon, både kanske för att det är lite attityd, men också för att det är ett bra sätt att avskärma sig. Potentiella paparazzis ser inte hur personen i fråga faktiskt mår och kan därför inte döma detta. Man ser inte heller inte det där ansiktet utan smink som kanske döljer sig under.

Jätten i Italien

Det var på 1200-talet i Italien som glasögonen först kom till och då passar det väl bra att det är ett italienskt företag som nästan har monopol i världen på produktion av alla dessa märkes artiklar. Vare sig det är Ray Ban, Gucci, Oakley eller Prada så tillverkas de ändå hos Luxottica.

”Företaget startades av Leonardo del Vecchio på 60-talet som numera har en 49:e plats på Forbes lista över världens miljardärer. ”

Han har idag över 7000 återförsäljare som han också basar över.

När du nu har fått lite koll på vad du ska ha på dig i sommar och således vilken typ av glasögon som rockar så kan du köpa solglasögon online hos saltopeppar.se. Företaget har ett flertal olika märken och typer av solglasögon till ett mycket billigt pris. I och med att det är så billigt också så kan du mer än gärna köpa flera par. Eller du kanske kan köpa ett par eller två till dina syskon, flick- eller pojkvänner eller varför inte ha som gåva när folk kommer på fest hem till dig. Solglasögon gör inte bara personen, de gör även stilen och charmen hos dig.