Julklappar

När det kommer till julklappar så finns det vissa saker som uppskattas av nästan alla. De flesta tjejer tycker till exempel om accessoarer, parfymer etcetera och många killar tycker om filmer, elektronikprylar, kläder och så vidare. Vissa personer som bär glasögon tycker dock inte om att bära så mycket accessoarer eftersom glasögonen är en accessoar i sig och att det därför lätt kan kännas plottrigt med massa andra smycken. Till vännen med glasögon kan man istället köpa till exempel en t-shirt med tryck som livar upp stassen utan att man för den sakens skull behöver använda en massa accessoarer och smycken.

Glasögon som accessoar

För en annan är glasögon en accessoar de skulle vilja bära även då de inte behöver. Att köpa ett par schyssta märkesbågar, till exempel Chanel eller RayBan, med fönsterglas i är en perfekt present till vännen som älskar glasögonen men inte lider av synfel.

Många använder dessutom linser även då de inte har nedsatt syn. Att kunna byta ögonfärg efter humör är något som varit populärt i många år. Även då färgade linser hade sin storhetstid under 90-talet så är det fortfarande många som väljer att förändra sitt utseende med hjälp av dessa. Att ge bort linser i olika färger, alternativt ett presentkort på en butik som säljer dem, är en bra present till den personen. Se bara till att du inte köper linser med styrka i till en person utan synfel. Och ska du köpa till en person som har en synnedsättning gäller det att du vet exakt vilken styrka den här personen har. Kanske är det lättare att hålla sig vid att köpa en schysst t-shirt till den personen istället.