Inled solglasögonsäsongen med nya bågar

Förutom tussilago och fågelkvitter är ett mycket populärt vårtecken solglasögon som man kan sporta på alla som vistas utomhus – men även vissa coolingar inomhus. Då det är nytt år och ny säsong krävs det även en ny uppsättning solglasögon. 

2202509-sunglasses (1)Trender kommer och  trender går: det är det som är det vackra. Tidigare har vi skrivit om vad som är på tapeten men även att det kan vara bra att känna till vad som är inne så man aktivt kan välja att ha en annan stil för att vara medvetet utanför. Likaså är det självklart med solglasögon. För visst känns det bättre att ge svar på tal när någon säger att man använder fjolårets modell med att säga att man inte vill vara en i mängden som har stora runda glasögon eller liknande. Men, å andra sidan är det ju fantastiskt kul att kolla vad som är trend för att köpa upp sig på ett par och sedan inte ta av sig dem förrän oktober månad är kommen.

16 snygga brillor

I en artikel på Expressen.se kan man nu ta del av 16 snygga och heta solglasögon samt även få 6 inspirationsbilder på kändisar som bär trendiga glasögon. Allt för att det ska bli så rätt som möjligt. Vad man kan säga utan att överdriva är att våra solglasögon är utan att tveka den största och bästa accessoaren man kan bära under sommaren och vinter och det kan vara en fördel om man har fler än ett par favoritbågar då det är roligt att bryta av. Ett tips är att ha ett par stilrent svarta i någon klassisk modell för att sedan med det andra paret ta ut svängarna lite mer.