Fräscha till dig inför vår och sommar!

Under våren känner många en stark lust att förnya garderoben och fräscha till sig själv. Nya glasögon, och då kanske framförallt solglasögon, är självklart ett måste under den här tiden på året. Nytt år och ny årstid betyder en nystart för många. Även om ett nytt år eller en varmare årstid egentligen bara handlar om att ytterligare några dagar eller veckor har passerat, så väljer många att se det som en ny era eller en ny chans att starta ett ”sundare liv” eller bli en ”bättre människa”. Vanligtvis är det vid nyår som människor passar på att börja sina nya liv med nya vanor. Vissa människor verkar dock tycka att varje måndag är ett perfekt tillfälle att starta ett nytt och bättre liv.

Oavsett hur och när man vill förbättra sina vanor, börja träna, sluta röka och bli en bättre människa så är det många som automatiskt vill förändra och förbättra sitt utseende och sin hälsa när vår och sommar står för dörren. Eftersom man visar sig mer lättklädd under våren och sommaren så är det inte konstigt att man gärna är vältränad, solbränd och ser frisk och fräsch ut. För den som vill köra en rejäl vår- och sommaruppfräschning kan en rolig idé vara att ha en make over-helg tillsammans med sina bästa väninnor.

•    Om ni inte redan har träningskort kan en bra idé vara att börja med att köpa träningskort tillsammans. Peppa varandra att komma igång med träningen och gå sedan regelbundet, till exempel tre gånger i veckan, tillsammans för att se till att det verkligen blir av.
•    Gå till frisören. Klipp av de vinter-torra och spretiga topparna, lägg i ny färg eller slingor och låt sedan den nya fräscha frisyren glittra i solen.
•    För de som lider av rynkor eller andra ojämnheter i ansiktet kan ett tips vara att unna sig en Restylane-behandling för att bli slät och vacker. Restylane är helt ofarligt och gör heller inte ont.
•    Shoppa nya accessoarer, färgglada kläder, skor och solglasögon!
•    Fixa naglarna! För de som trivs med korta naglar och inte vill göra en nagelförlängning kan ett tips vara att ändå göra en manikyr med nagellack som håller i cirka en månad. Särskilt under sommaren är det skönt att kunna bada och leva runt utan att nagellacket slits bort direkt.
•    Ögonfransförlängning, alternativt ögonfransfärgning, är ett bra sätt att slippa sminka sig under sommaren samtidigt som man ser lätt sminkad ut. Det är ju faktiskt fantastiskt skönt att kunna bada, sola etcetera och samtidigt se tillpiffad och sminkad ut trots att man inte har ansträngt sig en enda sekund innan man gick hemifrån.

Unna dig en vår- och sommar-makeover. Det är vi alla värda!